Wat is Management Drives?

Dankzij Management Drives krijg je inzicht in leiderschap en drijfveren van zowel individuen als teams.  Je zal zien hoe bepalend je drijfveren zijn voor je manier van waarnemen, je denken, je doen en laten, je leiderschapsstijl en de cultuur van je organisatie.

Waarom kiezen voor een Management Drives profiel?

Kleine investering, waardevolle inzichten

Een Management Drives profiel is een kleine investering die zorgt voor waardevolle inzichten in de persoonlijkheid, denkpatronen en drijfveren van je medewerker(s). Bovendien gaan er geen lange intakegesprekken aan vooraf en kun je er onmiddellijk mee aan de slag. Op slechts 15 minuten tijd vul je de vragenlijst online in en is de basis gelegd voor het persoonlijk rapport.

Iedereen spreekt dezelfde taal

In een organisatie is het niet altijd voor de hand liggend om goed samen te werken. Een Management Drives profiel brengt ieders drijfveren overzichtelijk in kaart en zorgt voor de nodige transparantie. Door aan iedere drijfveer een kleur te verbinden, ontstaat er een gemeenschappelijke taal om verschillen te duiden en te bespreken.

Op maat

Een Management Drives profiel is steeds op maat, op individueel of op teamniveau. Elk profiel wordt nauwkeurig geanalyseerd en iedere deelnemer krijgt een persoonlijk rapport. Dit wordt tijdens een persoonlijk terugkoppelingsmoment uitvoerig toegelicht. Kies je ook voor een teamsessie? Dan wordt op basis van de individuele profielen ook de teamdynamiek in kaart gebracht.

Ga samen met je team(s) voor het beste resultaat

Eens elke medewerker een persoonlijk profiel heeft aangemaakt, kan de teamdynamiek in kaart gebracht worden. Naast persoonlijke drijfveren is het ook van belang te achterhalen hoe een team redeneert, wat het motiveert en hoe je, op basis van de inzichten uit de verschillende profielen, samen de beste resultaten kunt behalen.

 

Wat vinden onze klanten?

Management Drives: weer de zoveelste theorie met kleuren ?
Absoluut niet.
Management Drives beperkt zich in het aantal kleuren en versterkt de theorie met video en muziek.
Het wordt op een begrijpbare manier gebracht en blijft door het visuele aspect leven in de organisatie.

Lees meer

De kracht van Management Drives zit voor mij in het feit dat de aanpak helder is en duidelijk te interpreteren voor iedereen.

Christien Gebruers, Certified Trainer Management Drives
Ontmoet alle trainers

Onze formules

Individueel Profiel

per offerte

Breng de drijfveren van elke individuele medewerker in kaart.

  • Persoonlijk Management Drives profiel
  • Analyse van het profiel en feedbackrapport opgemaakt door onze Certified Management Drives partner
  • Feedbackmoment om het profiel in detail door te nemen en toe te lichten.

Vraag een offerte

Meer info over het individueel profiel

Teamsessie

per offerte

Optimaliseer de dynamiek en efficiëntie van het team en de organisatie met een teamsessie.

  • Persoonlijk Management Drives profiel voor alle teamleden
  • Analyse van het individueel en teamprofiel
  • Afsluiting met de BOL oefening: wat wil je als team Behouden, Ontwikkelen en Loslaten.

Vraag een offerte

Meer info over het teamprofiel

Management Drives komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille

Breng jezelf in kaart!

Koop meerdere Management Drives profielen en breng jouw drijfveren in kaart aan een voordeeltarief!

Doe je voordeel!

Veelgestelde vragen
 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Op We Assist You kan je betalen via overschrijving (factuur), Bancontact, Kredietkaart, SOFORT banking, Belfius Direct net, KBC Online Payment.

Op welke vragen helpt Management Drives een antwoord te vinden?

Een Management Drives profiel helpt een antwoord te vinden op de vraag waarom de talenten en vermogens van een persoon wel of niet uit de verf komen. Het is een goede start als iemand een goed cv heeft en uitstekende assesmentresultaten behaalt. Maar als u met hem gaat samenwerken, wat zal hij dan daadwerkelijk doen, waar is hij echt toe gedreven? En wat betekent dat voor de groep waar iemand deel van uitmaakt?

Wat is de meerwaarde van Management Drives voor een organisatie?

Meer inzicht in de drijfveren van uw medewerker(s), team(s) of organisatie, mogelijkheid om een vertaalslag te maken van drijfveren en gedrag van individuen naar teams en de organisatie als geheel, betere samenwerking tussen aansturing van medewerkers.

In welke talen kan de Management Drives test afgelegd worden?

De Management Drives test is momenteel beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Pools, Roemeens en Hongaars. Testen die gemaakt zijn in verschillende talen kunnen gezamenlijk worden verwerkt.

Scroll naar boven