Veelgestelde vragen

Om je op weg te helpen vind je hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact op via e-mail of via 036 529 90 80

Registratie 

Wat omvat het lidmaatschap op We Assist You?

Zodra je lid bent van We Assist You, heb je toegang tot onze wedstrijden, blogs, vacatures en gepubliceerde artikels op de website. Bovendien kan je je ook inschrijven op de nieuwsbrief en gratis webinars. 

Hoe kan ik me registreren?

Je kan je zeer eenvoudig en gratis registeren op We Assist You via deze link. We vragen je enkel je naam, e-mailadres, wachtwoord en professionele status mee te geven (ben je aan de slag, op zoek naar werk, freelance of student). Deze informatie hebben we nodig om je toegang te geven tot jouw account en je artikels, tools & blogs op maat aan te bieden.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik dit opvragen?

Je kan je wachtwoord opnieuw instellen via deze link.

Wie schrijft de artikels en blogs die op We Assist You verschijnen?

We Assist You zorgt grotendeels zelf voor de artikels, tools en blogs die op de site verschijnen. Verder doen we ook beroep op een aantal nauwkeurig geselecteerde freelance copywriters en bloggers. Heb je een vraag over een specifiek artikel of heb je suggestie voor een artikel, neem dan gerust contact met ons op.

Webinars

Waar kan ik een overzicht van de aangeboden webinars terugvinden?

Het overzicht van alle webinars kan je onder "webinars & events" in het hoofdmenu vinden. Tip: Zoek je webinars binnen een bepaalde periode, gebruik de filter aan de linkerkant!

Hoe kan ik me inschrijven voor een webinar?

Om je in te schrijven voor een webinar ga je eerst naar de overzichtspagina van alle webinars en events. Kies vervolgens je webinar naar keuze en klik op “inschrijven”. Ben je nog geen lid op We Assist You? Registreer je dan eerst alvorens je in te schrijven voor een webinar. Zodra je bent ingeschreven voor het webinar, ontvang je van het GoToWebinar systeem automatisch een e-mail met de bevestiging van je inschrijving. Je kan in je profiel ook steeds alle webinars/events terugvinden waarvoor je bent ingeschreven. 

Waar kan ik de opname van een webinar bekijken?

Je zal de opname van het webinar de dag nadien ontvangen via een e-mail van het GoToWebinar systeem. Opgelet! We sturen je enkel de opname indien je ingeschreven was voor het webinar.

Wat is de kostprijs van 1 webinar?

De webinars worden gratis aangeboden.

Overig

Hoe kan ik me inschrijven voor de nieuwsbrief?

Om je in te schrijven voor onze nieuwbrief ga je naar instellingen op je profiel. Hierna kan je bij accountinstellingen aangeven dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Om je uit te schrijven voor onze nieuwbrief ga je naar instellingen op je profiel. Hierna kan je bij accountinstellingen een vinkje uitzetten om zo de nieuwsbrief niet meer te ontvangen.

Wat is een jobalert en hoe stel ik een jobalert in?

Wat is een job alert en hoe stel ik een jobalert in? Een job alert is een automatische zoekopdracht op basis van jouw wensen en eisen die de nieuwste vacatures rechtstreeks naar je mailbox stuurt. Mis geen enkele job en stel nu jouw job alert in! Om een job alert in te stellen ga je naar jobalerts onder jobs in je profiel. Klik op “voeg een jobalert toe”. Hierna kan je jouw criteria instellen om zo een jobalert nooit, dagelijks of wekelijks te ontvangen.

Hoe schakel ik een jobalert uit?

Om een jobalert uit te schakelen ga je naar job agenten onder jobs in je profiel. Ga met je muis op de job agent staan die je wil uitschakelen. Klik op het prullenbak icoon en bevestig dat je de jobalert wil verwijderen. Opgelet! De jobalert zal nu definitief verwijderd zijn. Wil je deze enkel voor een bepaalde periode uitschakelen kan je deze aanpassen door op het potlood icoon te klikken en de frequentie op nooit te zetten.

Scroll naar boven